27 Kasım 2006 Pazartesi

10 yeni spoiler daha!

1) Şimdiye kadar olan bütün söylentilere göre, Juliet'in Eposide 7'de Jack'e ateş etmediği belirtildi. Bunun yerine Juliet, Sawyer'ı öldürmek için iş üstünde olan Pickett'e ateş edicekmiş! Juliet kendini ''Other''larla güvensiz pozisyona sokucak.

2) Jack hayranları için üzücü bir haber var sırada. Matthew Fox (Jack) şu an Amerikada ve Aralık ayında Cumartesi gecesi yapılacak canlı gösteri için hazırlık yapıyormuş. Ada da bu kadar uzun zaman olmamasının bir tek anlamı var: LOST'ta oynamıyor. Lost setine yakın olan kaynakların belirttiğine göre Fox, Eposide 8'de olacak ''Büyük buluşmada'' bulunmayacak.

3) Sawyer ve Kate eposide'ın sonunda adaya geri döncekler.

4) Eposide 9 Jack'in durumu hakkında son gelişme olacak. Ben'i iyileştirmek için geride kaldı fakat söz verildiği gibi adadan çıkabilecek mi?

5) Ben'in yaşadığına dahil kanıta mı ihtiyacınız var? Şu an planda sezon 3'ün finalinin Ben'i konu alacağı belirtildi.

6) Aranızda kaçınız hatırlar bilemiyorum ama Doc Arzt (kendini 1. sezonda dinamitle patlatan adam) yeni bir flashback'le geri dönecekmiş bu sezonda.

7) Pickett'ten sonra 2 büyük ölüm daha olacakmış, ikiside büyük karakterlerden.

8 ) Süper gizli ajandan alınan bilgiye göre ''Korsan''ın adı ''Rainer'' ya da ''Ranier''. İsmin Fransız kökenli olması dikkat çekiyor!

9) Bai Ling -
dövme ustası, Jack'e dövmelerini yapan kişi rolünü oynuyacak Eposide 9'da.

10) Libby hayranları onun hakkında olacak Flashback için malesef başka sezonu beklemek zorundalar. Kiminle oynuyacağıde henüz belirtilmedi.


Kaynak: BuddyTV

Hiç yorum yok: