9 Mart 2007 Cuma

Uçankurbağa'dan ziyaretçilere mesaj!

Spoilerların kralı Lost'un en iyi takipçisi ''Darkufo'' isimli arkadaşımızı uzun zamandır yakından takip ediyorum.
Lost dizisi adına en az yapımcılar kadar emeği geçmiş olup diziyi devamlı takip edenlere elinden geldiğince,perde arkasını aktarıp onların merakını birazda olsa gidermiştir. Böyle bir üstada saygı duymuş bulunmakla beraber hepinize ayrıca tavsiye ediyorum. İngilizce bilenler mutlaka her hafta darkufo.blogspot.com sitesini takip etsin. Kendini bu işe adamış olan arkadaşımız Andy bizide kırmadı ve sitemizin linkini kendi sayfasına ekledi.
Bu linkler http://linkslost.blogspot.com/ ve de
http://lostaffiliates.blogspot.com/ eklenmiş bulunmaktadır.
Bu arada sitemiz kısa süre içerisinde 5000 ziyaretçiyi aştı. Bütün arkadaşlara ve ziyaretçilere teşekkür ederim.

Her ne kadar bu siteyi hobi için yapmış olsamda her zaman gereken ciddiyeti ve sorumluluğu elimden getirmeye çalıştım. Eğer site hakkında şikayet veya önerileriniz varsa ucankurbaga@gmail.com adresine yollayabilirsiniz. Unutmayın ki bu site sizin ziyaretlerinizle büyüyecek. Ayrıca browser Türkçeyi desteklemektedir. Farkındaysanız sitede forum bölümü henüz bulunmamaktadır, fakat isteyenler her haberin altında bulunan ''Comments'' kısmından haber hakkında düşündükleri şeyleri yazabilirler. Diğer siteler gibi üye zorunluluğu yoktur. İsteyen isim vermeden de yorum yazabilir. Bu şekilde forum gibi bir ortamda seviye sınırları içerisinde tartışma ve sohbetlerimizi sürdürmüş oluruz. Hepinize sevgiler, saygılar.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Verdiğin bilgiler için teşekkürler, gerçekten de aydınlatıcı, ayrıca bir de Türk yazar tarafında bir Lost kitabı çıkacağını duydum, konuyla ilgili bir bilgi var mı?